Varje år träffar jag så många ledare och olika arbetsgivare som ofta tar upp liknande utmaningar. Många berättar även att de vill ha ett större utbyte med andra ledare, med samma intressen och med samma utmaningar utanför sin organisation.

Om vi alla gör samma saker som vi gjort tidigare, då får vi alla samma resultat som vi fått tidigare. I en allt mer komplex och föränderlig omvärld ställs allt fler krav på din uppdaterade kompetens. Tyvärr ges allt mindre tid för reflektion och återhämtning.

Ta därför chansen att utvecklas tillsammans med andra likasinnade ledare, men från andra organisationer och branscher i ett stort och starkt kontaktnät. Passa på att komma bort från arbetsvardagen en stund, andas och samla energi i avslappnade och professionella mötesforum.

Om du gillar avslappnade men professionella träffar som kan ge dig konkreta tips, råd och verktyg för att utveckla dig och din verksamhet. Allt detta samtidigt som vi skrattar och mår bra tillsammans. Då är Nätverk1 rätt för dig.

Vi har just nu ett Nätverk1 för VD:ar samt ett för HR-direktörer/chefer

svante_natverk_icon_energy

Energi

I NÄTVERK1 ska du tanka energi och komma bort för en stund. Andas med andra likasinnade. Det är viktigt att skratta och ha kul medans vi lär oss av varandra. Vi diskuterar ämnen som intresserar just dig, för att du ska lämna oss med mer energi än när du kom. Du erbjuds även omvärldsbevakningar samt trend-spaningar av en inspirerande föreläsare per träff.

svante_natverk_icon_utveckling

Utveckling

NÄTVERK1 ska ge reflektion och utbyte genom nya perspektiv och erfarenheter medlemmar emellan. Vi finns till för dig som vill utvecklas och arbeta mot dina verksamhetsmål och ger dig konkreta tips, råd samt verktyg för att utveckla din verksamhet. Vi ska lära av gruppens gemensamma framgångar och motgångar. Vi ska hjälpa varandra till bättre resultat och ökad kompetens. Här finns en samlad kompetens för de flesta av era utmaningar.

svante_natverk_icon_gemenskap

Gemenskap

Ensam är inte längre stark. Framgångsrika chefer anstränger sig för att skapa nya kontakter. De får tillgång till kunskapsutbyte med erfarna ledare mycket snabbare än att enbart lära sig allt genom egna upplevelser. I NÄTVERK1 kan vi ge varandra ovärderlig professionell hjälp.

Vill du få kontakt samt veta vad som ingår i Nätverk1?