NÅGRA SMAKPROV – TESTA OM DU GILLAR VAD DU SER

Vill ni bli en drömarbetsgivare? Vill ni ha medarbetare som visslar hela vägen till jobbet?
Nu finns webbkursen för just dig!

Du bestämmer själv HUR mycket du vill lära dig, NÄR du vill lära dig samt VAR du helst vill lära dig detta.

Hela kursen innehåller bland annat:

• 45 filmer
• Texter
• Case
• Modeller
• Quiz
• Poddar
• Arbetsövningar

SE KURSINNEHÅLL

Inspiration och verktyg

På denna webbkurs vill jag inspirera dig som är chef, som sitter i ledningen, eller som leder medarbetare på andra sätt. Jag vill berätta varför du ska, och framför allt hur du kan, skapa en mer attraktiv arbetsplats för dagens och morgondagens medarbetare, och bli en drömarbetsgivare.

Det här är ingen webbkurs för att enbart bli en bättre chef. Det är en webbkurs för dig som vill bygga ett bättre rustat team. När du följer mina tio budord kommer förhoppningsvis mycket på köpet.
Effekten? Rätt människor väljer att vara kvar, rätt människor väljer att börja och du bygger sakta ett starkt arbetsgivar-varumärke, inifrån och ut. När du har rätt människor i teamet som vill vara där, då kommer resultaten. Då kommer kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Jag kommer genom ett stort antal filmer berätta detta med egna erfarenheter och insikter, aktuell forskning, och med hjälp av konkreta tips från några av dem jag än så länge har haft äran att samarbeta med.

Mitt mål är att du ska gå denna webbkurs och tänka, ”det där var ju enkelt”… ”och roligt!”. Och göra något åt saken. Något som funkar.

BESTÄLL NU

Ta del av allt, eller utvalda delar som är viktigast för dig just nu!

Många organisationer har börjat ifrågasätta att lösningen ligger i att skicka iväg sina chefer på traditionella kursdagar. Idag pratas det istället mer om att gå “från push till pull”, dvs där cheferna själva kan välja när och var de vill utbilda sig och lära sig nytt. I och med detta blir nya sätt att tänka kring kontinuerlig re-skilling och up-skilling viktigt.

Hela kursen är därför uppbyggd på ett sätt som gör att du antigen kan gå hela kursen på en gång, eller välja de kapitel, delar, modeller eller case som kan hjälpa dig med de utmaningar du och din organisation har just nu.

Vi har försökt använda så många olika former av innehåll som möjligt. Det är allt från filmer, texter, case och poddar till bilder, modeller och quizz-frågor. Allt för att du ska använda så många sinnen och sätt att inspireras och ta till dig ny kunskap som möjligt och hitta det som passar just dig.

I varje kapitel finns också många utmaningar och uppgifter till dig som du antingen löser själv eller tillsammans med en kollega eller annan person. Du kommer få energi, nya perspektiv och kunskap av mig i kursen som du sedan kan omvandla till utveckling i sättet som du och din organisation arbetar.

Tillsammans tar vi både små och stora kliv mot målet att bli en riktig Drömarbetsgivare!

BESTÄLL NU

Teamet bakom webbkurserna

Detta är resultatet av ett samarbete från olika experter som tillsammans har skapat en webbkurs som kanske är lite annorlunda mot det du tidigare har sett och upplevt.

Group 264@2x
Learnster - nästa generations lärplattform

Jag fastnade för Learnsters moderna gränssnitt och flexibiliteten i plattformen som gör att jag kan skapa den upplevelse jag vill erbjuda. De lever upp till de krav som vi ställer på både användarvänlighet, tillgänglighet och flexibilitet. Idag hjälper Learnsters lärplattform tusentals användare i över 15 länder att kontinuerligt utveckla sina kompetenser.

Group 263@2x
Film & Tell – prisvinnande film- och produktionsbolag

I visionen att göra något annat än en människa framför en green-screen och några grafer, så var min och Film & Tells vision att förmedla dessa budskap men en känsla av dokumentär-känsla. Film & tell handplockades då de deras filmer har rest världen över, nominerats till Guldbaggen och vunnit Kristallen två år i rad, 2016 och 2017.

lager
Pär Lager – projektledare och kursarkitekt

Pär har genom sina olika ledarroller fått en bred erfarenhet inom ledarskap, omvärldsanalys, innovation och kommunikation. Han har bl.a. varit VD för reklam- och kommunikationsskolan Berghs School Of Communication. Han har även varit chef för affärsutveckling inom Sifo Group samt politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet.

Group 203@2x

Individnivå

Pris per budord styckvis:
1 500 kr

 

Vid köp av alla 10 budorden
10 000 kr

Beställ nu
Group 197@2x

Mindre företag

Pris för hela kursen.
2-10 deltagare.
7 500 kr /deltagare

 

Pris för hela kursen.
11-50 deltagare.
5 000 kr /deltagare

Beställ nu
Group-174@2x

Större företag

Pris för hela kursen.
51-100 deltagare.
2 500 kr /deltagare

 

Pris för hela kursen.
100+ deltagare.
1 000 kr /deltagare

Beställ nu